DISCLAIMER.Door deze website te bezoeken of de informatie hiervan te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Start en Ondernemen spant zich in voor een zorgvuldige controle van gegevens op deze website. Ook streeft zij naar actuele informatie, betrouwbaarheid en een goede toegankelijkheid. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen op geen enkele mogelijke wijze rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Ondanks deze zorgvuldige controle kan het zijn dat de informatie niet meer actueel, nauwkeurig of volledig is. Start en Ondernemen is op geen enkele mogelijke manier aansprakelijk voor de eventuele gevolgen hiervan. Er kunnen op geen enkele mogelijke manier rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is gegeven.

Ook is Start en Ondernemen niet aansprakelijk voor de gegevens die bedrijven zelf verstrekken en de eventuele fouten daarin. Ook fouten en vertragingen in de informatie online en de daarbij behorende gevolgen zijn niet voor de aansprakelijkheid van Start en Ondernemen. Start en Ondernemen aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarna wordt verwezen, al dan niet in een hyperlink. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Start en Ondernemen kan niet garanderen dat verstuurde e-mails of ander elektronisch verkeer tijdig wordt ontvangen en verwerkt, en aanvaardt daarin geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Informatie op de website van Start en Ondernemen mag niet worden verveelvoudigd op andere websites of andere uitingen. De informatie mag alleen voor eigen gebruik worden geprint of opgeslagen.