FAQ.


AANMELDEN

Is aanmelden gratis?
Ja! Het aanmelden op Start en Ondernemen is gratis. Door u aan te melden kunt u naast het lezen van het forum, ook zelf berichten plaatsen of reageren op de berichten van andere ondernemers.

Welke gegevens moet ik invullen en waarom?
Wanneer u zich aanmeldt voor de website van Start en Ondernemen vult u een geldig e-mailadres, een wachtwoord en een gebruikersnaam in. Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u zich inloggen op de website en uw gekozen gebruikersnaam zal bij uw berichten op het forum te zien zijn.


INLOGGEN

Ik kan niet inloggen!
Heeft u zich al aangemeld? Klik hier om u aan te melden. Daarna krijgt u een ontvangstbevestiging en kunt u zich inloggen. Blijft u problemen houden, mail dan de helpdesk.

Ik ben mijn gebruikersnaam / wachtwoord vergeten!
U kunt met de helpdesk mailen om uw gebruikersnaam op te vragen. Uw wachtwoord zal worden gereset, die kunt u na het inloggen weer veranderen.


PROFIEL

Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?
Wanneer u bent ingelogd, kunt op rechts bovenaan op uw naam klikken om uw profiel te wijzigen.


FORUM

Ik kan geen berichten / reacties plaatsen.
Waarschijnlijk staat uw status op geregistreerd. U kunt dit bekijken op uw profiel. U heeft zich dan succesvol aangemeld, maar u bent nog geen lid. Start en Ondernemen controleert uw e-mailadres en zal u zo spoedig mogelijk toevoegen als lid, waarna u deel kunt nemen aan het forum.

Hoe maak ik een nieuw bericht aan?
Wanneer u aangemeld bent kunt u in het forum klikken op een onderwerk en daar uw eigen bericht plaatsen. Bovenaan ziet u de link 'nieuw bericht'. Wanneer u deze link niet ziet, maar wel ben aangemeld, check dan even op uw profiel of u al op 'lid' staat. Wanneer u nog als 'geregistreerd' staat wordt uw e-mailadres nog gecontroleerd door Start en Ondernemen. U zal zo spoedig mogelijk toevoegen worden als lid, waarna u deel kunt nemen aan het forum.

Hoe verwijder ik een bericht?
U kunt geen bericht verwijderen. Wanneer uw bericht niet klopt kunt u op wijzigen klikken en uw bericht wijzigen. Wanneer u uw bericht leeg laat zal de admin deze ter zijner tijd verwijderen.


ADVERTEREN

Waarom adverteren?
Adverteren op Start en Ondernemen is een mogelijkheid om u als bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Hiermee kunt u starters en andere ondernemers bereiken en vertellen over uw bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren, zowel met een banner als ook een compleet bedrijfsprofiel. Mail naar adverteren@startenondernemen.nl voor vragen.

Hoe kan ik adverteren?
Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren, zowel met een banner als ook een compleet bedrijfsprofiel. Mail naar adverteren@startenondernemen.nl voor vragen.

Wat zijn de mogelijkheden met adverteren?
Start en Ondernemen heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van adverteren. U kunt een bannerruimte krijgen op de website, zowel op de homepagina als ook andere gekozen pagina's. Daarnaast hebben wij drie pakketten om uw bedrijf op de kaart te zetten met een bedrijfsprofiel: Simple, Standaard en Luxe. U kunt een overzichtelijke beschrijving van uw profiel schrijven, uitbreiden met uw portfolio, of een uitgebreide fotoreportage door een professionele fotograaf aanvragen. Mail naar adverteren@startenondernemen.nl voor vragen.